Otroška trgovina s stilom

O NAS

Dobrodošli v edinstveni  spletni trgovini Ikvil.com, ki se ponaša z bogato ponudbo modnih artiklov po neverjetno ugodnih cenah. Spletno trgovino Ikvil.com  upravlja podjetje Asense d.o.o., Ulica Moše Pijada 26, 2000 Maribor. Podjetje Asense d.o.o., je zasebno podjetje z več kot desetletnimi izkušnjami spletne prodaje . Naša glavna dejavnost sta prodaja modnih artiklov. otroške obutve

Naša trgovina Ikvil.com je edinstvena trgovina, saj združuje klasiko z modnimi trendi. Tukaj boste odkrili ogromno izbiro otroške obutve, oblačil in drugih dodatkov, ki se prilegajo stilu in priložnostim.
Pri nas boste z lahkoto ustvarili popoln izgled, z vsakodnevnimi in posebnimi artikli. Naše več kot desetletne izkušnje bodo v našo trgovino tedensko pripeljale nove drugačne in modne artikle. Trudili se izpolniti pričakovanja vsakega spletnega navdušenca – tako tistega, ki se osredotoča na klasične artikle, kot ljubiteljev vročih Instagram trendov.

Prisluhnemo vašim potrebam in se odzivamo na majhne in velike želje. Skrbimo tudi za udobje nakupovanja - le nekaj klikov za oddajo naročila in hitra dostava na naslov, ki ste ga navedli.
Pri ustvarjanju naše ponudbe boste vedno v ospredju vi. Moda za nas nima skrivnosti - saj sledimo svetovnim trendom in jih vpletamo v našo ponudbo.

Če imate radi modna oblačila in obutev ter želite vedeti, kakšni modeli so danes na ulicah, obiščite ikvil.com!

Ali pa vam je morda ljubše brezčasno raziskovanje? Cenimo tudi klasiko in se ne zapiramo v noben stil. Odkrijte ikonične modele čevljev ali izberite komplet, ki bo popolnoma ustrezal vašim potrebam. Pokažite svoj slog in poudarek - vse po konkurenčnih cenah, ne da bi zapustili svoj dom!

Si želite nekaj drugačnega? Tukaj smo mi in naša posebna ponudba, ki se ji ne boste mogli upreti. Za vsa morebitna vprašanja pa smo vedno na voljo na e-pošti [email protected] ali po telefonu +386 (0)41 290 592.

Uživajte in bodite v trendu.

Asense d.o.o.
Ekipa Ikvil.com

Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.